ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ​ΜΕ ΤΗ MARMOLINE

Το 2012 η εταιρεία Θωμάς Κ. Μπεσίνας ξεκίνησε μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την εταιρεία Marmoline, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας στο χώρο των δομικών υλικών (κονιάματα, σοβάδες, κόλλες, χρώματα). Από το 2015, η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε σε αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων Marmoline για την Ημαθία, ενώ εγκαταστάθηκε στη Θωμάς Κ. Μπεσίνας Μ.Ε.Π.Ε. μηχανή χρωμάτων Marmoline, με δυνατότητα χρωματισμού περίπου 15.000 αποχρώσεων.

Η Marmoline λειτουργεί με πιστοποιημένο σύστημα ISO 9001 που εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας, ενώ όλα της τα προϊόντα σχεδιάζονται και εξελίσσονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές CE. Παράλληλα, είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και υποστηρίζουν σωστά κάθε είδους εργασίας δόμησης, συντήρησης, ανακαίνισης και διακόσμησης. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, από το λατομείο Διονύσου Πεντέλης.

Η εταιρεία Marmoline διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που αφορούν την ανακαίνιση, τη στεγανοποίηση (τοίχων, ταρατσών, υπογείων), τη θερμομόνωση και τη διακόσμηση, καθώς και μια πλήρη σειρά οικοδομικών χρωμάτων που υποστηρίζονται από τη μηχανή της, η οποία μπορεί να παράξει περίπου 15.000 αποχρώσεις. Επίσης, διαθέτει πλήρες σύστημα έτοιμων σοβάδων και επισκευαστικών υλικών, κόλλες πλακιδίων και ένα σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας που χρωματίζεται με διάφορα χρώματα και δίνει μια σύγχρονη αισθητική στους χώρους, σε δάπεδα και τοίχους. Τέλος, το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Marmoline Energy Saving System Etics, εξασφαλίζει συνολική εξοικονόμηση ενέργειας από 35-60% σε κάθε κτίριο.